Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt vi väver är sant

Hur ser mötet mellan dig och vävstolen ut?
Kan väven användas som ett kontaktverktyg i relationen till din inre dialog?
Känn, iaktta, väv.
Allt vi väver är sant,
vävstolen är en cyborg, likt en förlängning av kroppen, där mattan delger en berättelse.




Fri vers (Fri form) av emmapetters
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-13 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmapetters