Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sån natt när alla känslor är utanpå och man för en sekund får den där ägandekänslan som skrämmer och aldrig leder till något bra


Just där och då

Som när hon andas
....jag är din.....

jag är min jag är delad
jag är ingens vill inte äga

Vi är två små stjärnor som etsats
utan förlaga

nattblänkande i varandras ögon

vi andas med samma rytm
viskar hon




Fri vers av Stefan Tho VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-06 14:29



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Skön text, som inte bara är skön utan också har en innebörd!
2021-05-08

  Kajan VIP
Jag tolkar in friheten här, och den svåra balansgång det innebär i gemenskap och närhet; väldigt fint oavsett.
2021-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Tho
Stefan Tho VIP