Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
bara en ide som kanske kan funka. det känns ostämt försöker få det att funka medmin röst går så där


vi ska älska i ordets alla bemärkelser

Det knyte sig i magen. Det är som om allt bara samlas där. Det är en känsla som nästan är fylld av ångest. Jag står där på balkongen och hämtar andan. Jag ser dig på andra sidan fönstret, du svävar fram genom hallen mellan vardagsrummet och sovrummet. Jag ser inte dina vackra fötter, jag se bara din morgonrock i silke som förföljer dina nakna vader över golvet. Jag förstår att det kommer att ske i kväll, vi kommer älska på riktigt så som det alltid varit meningen.

Det är kallt. Det är en kall värld. Du möter mig i högteknologins monster, svart välpolerad lack och skinnsäten. Dina stövlar går tillräckligt högt upp för att jag ska falla medan himlen uppenbara sig, jag ser ett ljus i dina ögon. Dina armar omfamnar mig och jag känner mig plötsligt som mig. Jag kryper intill dig i det kalla. Jag andas mot din hals. Jag biter vid din nakna hals, håller fast, och jag morrar. Du viskar ” morrar du åt mate din dumma jävla varulv, mora åt matte, va är det så” och jag morrar gen, för jag vet att det är sant, jag vet att vi kommer älska på riktigt i natt.

Du har svarta skor, rejäla sulor. Du har svarta blanka skor. Du har strama kostymbyxor. En klocka som tar plats och ett hängsmycke som gömmer sig vid din halsgrop. Exakt där som jag burkar andas vid din hals. Du tar på dig en väst utanpå din blus och så din kavaj. Dina glasögon får mig att drömma. Och jag kan knappt låta di gå. Du är allt det är som jag bara drömt om. Varför är du på andra sidan av sängen på väg bort, jag får trösta mig med att jag vet att det är vi som älskar på riktigtredan i kväll.
Prosa av PPQ VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-06 17:51Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kommer ni även att dansa i neon?
2021-05-06
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ VIP