Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Min tro-

-Min tro-
Dags att rätta till sin kreativa sida
Behaga vers i fullt motstånd, det blir en pers som behagas av sin överman..

I romar tiden gick sig en kejsare målinriktat fram och det var märkvärdit och mäktigt, under rosens taggiga tjälke går många rivsår sin blodiga tillvaro av mest renat blod,sorg och mod..

Tron på högre makter att förmå sig dit en kristen tro men vart ska jag landa..
En tro kan oxå vara en misstro om man inte når sig själv på det planet, med det ska jag landa rakt ner i backen..

För mig finns nåt, för jag kan nåt..
En kunskap för att förtydliga mitt sinne som ger en tro på sig själv, den tron och det kejsariket ger jag mig själv..




Övriga genrer av FAttar dU
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-07 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FAttar dU
FAttar dU