Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Berättelse från rättspyk- Del 2

4.
-Drömmen-

Jag hade en ihågkommen mardröm ett tag som handlade om en pojke som gråter efter sin mor som har försummat honom på nått sätt, han gråter efter sin mamma när han ligger i spjälsäng.
Han har inget ansikte men jag känner igen känslan från nånstans.
Men vad har det med mig att göra?..

5.
-Rånet-

Vi pratade om att göra ett rån, vi tre det gällde. Vi hade pratat om dt ett tag och det blev jag som skulle göra rånet och dom andra had koll på snutradion en bit bort.
Vi rekade under dagen och det kändes rätt, på samma kväll skulle det göras. Det var en matbutik som skulle få påhälsning, det var ett kan man säga "uppvärmningsjob"
Rånet gick och vi klarade oss, fan vilken kick det var att råna skiten.
Det tog nån minut bara och snutarna fick ett annat larm samtidig då dom var inte på plats förren kanske tio minuter, då var jag redan iväg för längesen.
Det blev inte så mycket pengar. Ska inte skriva hur mycket men runt tio, det var ju bara en butk.
Betala inga skulder för det haha
Vi brände kläderna i skogen och jag cyklade hem med segern !..

6
-Torska-

Hur jag hamnade på karsudden var att jag torskade på två rån.
Jag hade fått lite i västen så jag var full av självförtroende så jag tänkte göra
lite snabba pengar och klippa den där butiken igen.
Så jag fixade yxan, kläder och väska m.m.
Men jag torskade på plats typ, dom hade en hundpatrull i närheten så hunden sniffa upp mig direkt nästan...
Jag hade det bra när jag var en fri man, var ute drygt ett år, längsta hittils i friheten.
Jag hade en fräsch lägenhet som jag delade med min lillebror på söder i min hemstad, morsan stog för hyran.
Tränade, festade och knarka, hade även en tjej som jag älskade då. Hon var en mycket fin tjej nu när jag tänker på det, jag höll mitt lite större missbruk hemligt under hela vår period vi var tillsammans. Hon var lätt att göra med, sa
aldrig nej..
Men det försvann när jag torskade.. Allt bara rasade..

Dom kopplade ihop dom två rånen och jag dömder i tingsrätten till LRV med SUP.. alltså man måste söka till förvaltningsrätten om du vill komma ut, asså det finns ingen bestämt tid att sitta, det kan ta år flera år..
Man sitter på obestämd tid..




Övriga genrer av FAttar dU
Läst 135 gånger
Publicerad 2021-05-15 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FAttar dU
FAttar dU