Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om coronaepidemin år 2020, skrev den under de mest regnigaste dagar i Göteborg till min son


Nils sommarlov

Jag ville ge dig ett hav full av möjligheter.
Jag ville ge dig fler soliga dagar.
Jag ville ge dig en skog full av äventyr.
Jag ville ge dig ett hus fullt av lekmöjligheter.
Jag ville ge dig en trädgård full av bär
Jag ville ge dig en lekplats full av lek och skoj.

Jag ville sudda bort all kyla, allt regn, all besvikelse, alla stängda dörrar, stängda museer, sura tanter, griniga gubbar och trolla fram allt det underbara igen.

Jag ville trolla fram ett soligt sommarlov, full av spänning och magi, som du kan berätta om för alla
Små fina souvenirer i en skattkista av alla fina minnen.




Fri vers (Fri form) av Ceciliaviola
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-10 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ceciliaviola
Ceciliaviola