Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandring bland gröna dalar


Vägen jag vandrar
krokig och orak
snubblar på grenar och knubbiga stenar
balanserar på en nypolerad yta
värjer mig för en spetig kant
jag snubblar
men lyckas resa mig
om och om igen
jag ser ljuset i horisonten
den kallar på mig
trubaduren spelar en gåtfull sång
lammen bräker, koltrastarna suckar
jag balanserar med staven
jag är nästan där




Fri vers (Fri form) av Ceciliaviola
Läst 114 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-08 11:48



Bookmark and Share


  Arne Björn Fredriksson
som livet är
alla vandrar vi på en stig likt denna
men inte samma

din dikt känns fräsch och trevlig


2021-12-27

    ej medlem längre
Livet är en märklig resa, man faller ideligen, men märkligt nog tar man sig fram. Du också!
2021-06-19

  Niliboy
Så fint!
2021-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ceciliaviola
Ceciliaviola