Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse

Vilse i tidens dimma,
utropen ekar på tågstationen likt en sci-fi film,
vi håller avstånd, vi använd munskydd.
Vi yrar runt som vilsna lamm på en förlorad hed
Reglerna haglar ner som betongblock kring vår tillvaro.
När ska eländet ta slut?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ceciliaviola
Läst 151 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-10 11:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tillsammans med två doser vaccin blir vår tillvaro lite ljusare...
2021-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Ceciliaviola
Ceciliaviola