Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens vånda.

I mörkret
Bor det fula
Det missanpassade
Det ruttna

I ensamheten
Lever hemligheten
Saknaden
Det förflutna

I tron existerar
Dröm och sagor
Om guden fanns
Skulle inte mörker finnas

I dödens väntrum
Finns inget hopp
Där finns inte imorgon
Inte heller framtidens tro




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-14 03:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP