Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FyraSexFem.

Tysta dagar
Hemsökta nätter
Ur mörker föds ljus
Även om inga mirakel existerar.

I ensamma nätter
När hjärnan speedar upp
Lever sitt eget vansinnes drama
Där föds något nytt.

Sakta leder också någonstans
Framåt, kanske bakåt
Kanske till och med mot något bättre
Något annorlunda tänk.

Att inte vilja se sanningen
Inte vilja se sin egen svaghet..
Det är ingen annans förlust
Än din egen.

För varje andetag
Varje ögon-blinkning
För varje ny sekund
Närmar vi oss döden.

Den enda, som troget, väntar på oss alla.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-16 03:14



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Nedräkning. Väl skriftat.
2024-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP