Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett på återseende.

Jag släpper taget nu
Låter dig gå
Du är inte min att äga
Inte min att hålla borta från världen
Dina val är bara dina
Din väg är inte min
Jag finns här, varje sekund
Men du måste själv uppleva
Se om vingarna bär
Du är inte min att behålla
Inte min egendom
Lyft, mot skyn
Se inte tillbaka
För du vet att tryggheten finns kvar
Ifall du snubblar
Ifall du går fel..




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-03-15 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP