Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sanning till.

Även ett litet ljus
Övervinner mörkret
Även det svagaste ljud
Rör om i tystnaden.

Även ett litet leende
Tinar upp det kallaste hjärta.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-19 15:11



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
vackert
behövs
inte mer
2024-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP