Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

X.

Jag är inte längre
Inte mer
Är inte "min" diagnos.

Äh, jag går nu.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-15 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP