Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

New world order.

Tyst
Kallt
Fuktiga betonggolv
En unken doft av jord.

Dunkla vrår
Osynliga ljudbilder.

Rastlösa själar
Vandrandes
Vankandes
Fram och tillbaka.

I minnenas korridorer
Där råttor och likmaskar rör sig
Där tystnaden är allt annat än..
Stillhet och ro.
Där liv förspills, förloras
I grymhet och förtvivlan.
Tysta skrik, rop på hjälp
Jämmer och gråt
Utan paus. Utan nåd.

Är detta "the new world order"
En maktkamp, dödskamp,
Där ingen vinner.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-27 05:43



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Människan är ett våldsamt djur full av skruvade idéer.:(
2024-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP