Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När sömnen är störd, där lurar saknaden.


När natten blir påträngande..

När saknaden förtär
Där ilskan över orättvisan rinner över
Varför?
Only the best dies too early..
Måste det vara så.?

Det måste finnas någon mening
Annars förstår jag ingenting
Vem eller vad bestämmer över liv?
Frågorna ökar hela jävla tiden:
Ge mig något litet svar!

Det gör ont att andas
När dom som vill leva inte får..

Fuck cancer.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-19 03:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP