Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karga årsringar - [Tanka]



smeker åldrad hud

kysser karga årsringar

från sagornas tid

 

klyvs itu i lugnets land

där vi vilar från varann




Bunden vers (Tanka) av Judas Ekholm VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-15 00:31



Bookmark and Share


  Ohappa
Så vacker!
2021-07-31

  Briza media
Mycket vackert! Gillas mycket. Sparas!
2021-05-16

  Kungskobran VIP
Att vila är inte lätt
när dagen sätter sprätt
på din kropp
och inte säger stopp
2021-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP