Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans var vi Solen.

Vi var unga en gång,
Världen var vår lekplats.
Ingenting var för svårt,
när vi var tillsammans.
Vi kunde gå på vatten,
Vi klättrade i berg och på nätterna låg vi i trädkronorna och drack stjärnorna.
Vi sjöng vackra sånger då,
I världens begynnelse,
när kärleken var ny,utan skavanker.
Men våra knän fick skrapsår och vi fick berättat för oss att sorg är glädjens backsida.
Solen kysste våra kinder,som ännu inte hade blivit våta av tårar.




Fri vers (Fri form) av Maddifree
Läst 146 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-15 10:58



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
”I världen begynnelse, utan skavanker” möter sedan sin polaritet

Välkommen till poeter.se!
2021-05-20

  Koloristen
En bra text.

Välkommen till poeter.se!
2021-05-15

  Larz Gustafsson VIP
"Och det glittrade och glänste mellan oss, mademoiselle..."
2021-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Maddifree