Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under bordet är det kalas.

Det magiska tänkadet hos barn, gör det fula vackert
och det farliga till ett äventyr.
När jag var liten blir utrymmet under köksbordet min borg.
I min fantasi var min mamma Wonderwoman,
min pappa en hjälte,
och jag var en talande hund som hette Stumpan.
I den värld jag skapade där under bordet var det jag som bestämde.
Alla monster blev besegrade och alla tyckte om mig och ingen blev arg,någonsin.
Allt gick att laga och plåstra om,
mammas ord var inte hårda
och pappas slag kändes inte
I min värld där under bordet.




Fri vers (Fri form) av Maddifree
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-16 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddifree