Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvan från havet


Len som
en smekning
är din
vindlande vals

En anad doft

en vision av
hav och strand

Sådana är
dina svala andetag

In över
mitt trädgårdsland




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-17 15:59



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet om havsvinden, den ljuva.
2021-05-17

  Kungskobran VIP
Lukten av vindar från havet är speciella liksom lukten av land från havet
2021-05-17

  ULJO
Vindarna från havet är sällsamt behagliga. Så också din text.
2021-05-17

  Sparvögat VIP
En gåva från havets vind, så vackert...
2021-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP