Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet och meningslösheten men lättheten


Huvudet ovanför

Det här att bara flyta omkring.
Om det så är på vatten,
i tankarna
mellan miljöombyten,
i initiativlöshet som initiativtagare får ta hand om
eller från människa till människa,
relation efter relation.
Från dotter till självständig.
Från ensam till att ingå.
Från skola till arbetsliv,
ny på jobbet, lite erfaren, mer erfaren.
Fötterna på jorden.
Huvudet ovanför. Ser ner och förundras
eller traskar bara vidare.
Vem vet vad som händer.
Och vad spelar det för roll, egentligen?




Skapa | Skriva av MadameRosa
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-18 22:21



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
människor på rad i kö, äta jobba sova dö

- för att citera en annan svensk poet :)
2021-05-26
  > Nästa text
< Föregående

MadameRosa