Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bevare min själ

Nu är det väl
dags att må väl
Bevare mig väl
Bevare min själ
Finns sina skäl
att stjäla sin själ

Sno den runt
djupt och grunt
Täck mig hel
Rota bland rötter
Händer och fötter
rota mig

Nu är det väl
dags att må väl
Ta farväl
Min tunna själ
Till djupa tunna
djupa grunna brunna

Gro mig nya rötter
Lämna denna trötter
som av sina skäl
hjälper inte stjälper
Skänker sista tankar
Tankar fulla brunnar

Full effekt
skräller skramlar
Ramlar
Rämnar
Regnar tankar
Tänker om

det inte vore
dags att må väl
Bevare min själ




Skapa | Skriva av MadameRosa
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-24 03:11



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Rolig för tungan, jag menar, många ljudvrickningar som är roliga att formulera!
2022-06-26

  Niliboy
Ja bevara mig, en rolig och underfundig text!
2022-06-24
  > Nästa text
< Föregående

MadameRosa