Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är så lost, jag förstår inget, kan inget och vet inget. allt bara snurrar.


knoppen mot kroppen - det pågående kriget

 

jag drömde inatt igen...................om dig

dig som jag känner så

varför ni tillsammans

varför i min dröm nu

 

jag borde släppa taget, men jag vet inte hur

jag vet inte ens om jag vill

en ständig kamp mellan förnuft och känsla

kroppen vinner och jag är förlorad igen

 

faan jag är en sån jävla sucker för dig

 

kanske lika bra att inte kämpa

bara vara och låta det som vill få dö

jag kan iaf inte döda det som vill leva

 

jag ger upp

 

 

 




Fri vers av Nova-Liv
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-07-24 12:31



Bookmark and Share


  skaparen
väldigt vackert skrivet. Du har lyckats fånga en stor övergivnad och hopplöshet på ett mycket bra sätt. Gillar.
2006-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv