Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värdelöshetens bottenmärke - smulan

 

ja idag är jag värdelös

idag är en sådan dag

en dag då jag är dum, ful och fet

misslyckad

 

sorg härjar i min kropp

gammal eller ny - motiverad eller omotiverad

spelar ingen roll

den får finnas och stannar i känslan

 




Fri vers av Nova-Liv
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-07-24 12:45



Bookmark and Share


    fina
acceptans...av känslor i nuet...blir imponerad av dig...kram
2006-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv