Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EKON



Det ekar i kanon
bland bergen
när jag står och
ropar
att jag inte
älskar dig längre
En lögn som upprepas
nog många gånger
är sagd att bli en
sanning
Det stämmer inte
Det stämmer inte
Det stämmer inte
Stämmer inte
Stämmer inte
Stämmer inte
Inte
Inte
Inte




Fri vers av Maria Gripenhoftner
Läst 396 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-22 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Gripenhoftner