Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha någon att leka med

 

 

Vill inte vara ensam

Vill också ha någon som tycker om mig

Som bryr sig om mig och vill mitt väl.

Någon som längtar och saknar mig när jag inte är där.

Någon som tycker att jag är det bästa som finns.

Finns det någon sådan.

 

Någon som väljer mig framför alla andra

Som inte vill göra mig illa.

Som ser mig och hör mig och som vill mötas i hjärtat

Och dela sitt allt.

 

Vad är det för fel på mig? Vad är det som inte går.

Är jag som en spetälsk som får människor att fly.

Möter mig i rädsla och avsky istället för kärlek och längtan.

 

Älska mig för den jag är. Se mig för den jag är

Möt mig för den jag är. Berör mig i den jag är.

Vilsen i mitt liv.

Vem är jag.

Var ska jag och vad är mitt syfte.

Hur kan jag hitta mer av mig och bli älskad för det.

Vem finns för mig?

Finns någon för mig?

Vill möta dig vill känna dig.

Var är du?

 

Så ensam här.




Fri vers av Nova-Liv
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-07-24 18:09



Bookmark and Share


  hawkeye
Igenkänningsfaktor hög, inte lätt detta med kärlek :/
2006-08-28

  ***Wicke***
Känner gråt, känner olycklighet. känner att det kunde mina tankar du skriver.
Starkt.
2006-07-24

  Mangal VIP
Starkt!
2006-07-24

  Emanuel H
Vackert, en längtan som verkligen känns rakt i hjärtat. Det är svårt med kärleken
2006-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv