Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Möte med överläkaren


Fråga doktorn

FRÅGA DOKTORN

Kan en sten
vara klen?

"Om det är svårt att sia"
svarar doktor Pia

"Dock kan en sten
bli ganska len
men knappast glad
av ett ishavsbad"

Spelar ett kärlekspar
i samma lag?
Ge mig ett svar
helst redan idag

Hon blir först tyst
bakom sin byst

sedan svarar doktor Pia
"Det är nog bäst att fria"

Kan själen brinna
i en älv?
Kan jag försvinna
i mig själv?

Hennes röst blir till bly
"Att spela ett parti Fia
är inte ett sätt att fly"
utbrister doktor Pia

Ibland är jag ganska svag
men kan även vara tuff
Detta är en sådan dag
som jag ger Pia en knuff




Bunden vers (Rim) av Dan Berg VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-02 16:41



Bookmark and Share


  Dan Berg VIP
Jag har som ambition att göra poesi med stort allvar och befriande humor. Tack för kommentaten!
2021-06-05

  stormengudrun VIP
Roligt skrivet om allvarliga ting :-) :-(
2021-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Dan Berg
Dan Berg VIP