Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kärlek

Kärlek är
en fråga om
attraktion
bekräftelse
åtagande
hängivenhet
passion
förlåtelse
samt dåligt minne




Övriga genrer av Linil VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-02 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP