Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


nytto pyramiden

Följ djävuls ögat…
kändisskapets täckta vänster öga.
Eller deras gestikulerande av den heliga symbolen sex…
Eller Pyramiden, handgesten som återger pyramiden…
En symbol för frimyrar orden.
Washington DC är skapat med ett pentagram i stadsplaneringen…
Och glöm inte the all seeing eye, i pyramiden på dollar sedeln…
Följ fjärilen…
prostituerades märke, en stämpel för de som kan tyda den heliga symbolen…
Eller varför inte den mytomspunna enhörningen…
Eller regnbågen som symboliserar människans förakt,
mot den allsmäktige i ett försök att efterskapa…
eller återskapa den tvåkönade geten…
Öppna din google mail med frimurarnas heliga logga
eller skapa ett facebook konto som flörtar med Masonic Lapel Pin…
Eller google chrome som är en symbol för the divine king 666…
Du har spelat deras spel och lekt i deras lek utan att veta om det…
Sant eller inte sant, lär dig se symbolerna
Att läsa på om sådant som du inte känner till, viljan att lära sig är skillnaden mellan att var de som spelar spelet utan att veta det, och dem som ser spelet och ser att det är riggat.

Ha en djävligt bra dag :)




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Alexander Gustafsson
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-05 21:27



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Intressant tankeväxande fackla
Det finns alltid mer bakom
Ytan som döljer sig
Vid vart ögonblick
Om man orkar
Ta reda på
saker o
Ting
Utan @tt drabbas av
Cyberhets Paranoia?
;)
2021-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson