Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Orkar inte tro

Jag har tusen tankar om döden
Om livet har jag knappt velat tro
Min längtan till det som ej är
Min bild av att intet är ro

Men tänk
Tänk om himmelen skaver?
Tänk om döden är tråkig och kall?
Dessa tankar är för svåra att tänka
Marken kvittar, när man faller ett fall

Hur ska jag, kunna säga att livet
är stort, har du sett detta liv?
Detta liv, är ett liv som jag lever
Mellan datorn och rakbladets kniv.




Bunden vers av max andreewitch
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-06 12:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Om himmelen skaver är Gud inte fullkomlig.
2021-06-06

  alicja lappalainen VIP
"To be, or not to be, that is the question"
2021-06-06

  catharina.jerbo VIP
snygga rim, tänkvärt innehåll (ja, tänk om himlen skaver... det var en helt ny tanke för mig, ger mig nya tankar och jag försöker föreställa mig döden som ett långt skavande). sen är det bilden. igen. så sanslöst fin!
2021-06-06
  > Nästa text
< Föregående

max andreewitch
max andreewitch