Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Med solen i zenit

Det räcker gott
som det är

Med solen
som skiner
och himmelen blå

Visst är det väl så ?

Har börjat fatta nu
allt jag behöver förstå

Att det blir bättre
och bättre
för var dag som går

Det verkar inte
finnas något
som kan rubba
mina cirklar idag

Har börjat fatta
sånt jag tror att du
också vet

Det är ju inte precis
någon hemlighet

Att solen värmer oss
som härnere lunkar på

Visst är det väl skönt
ja rent förträffligt bra

Att det inte
verkar finnas nåt
som kan rubba
våra cirklar idag




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-13 16:08



Bookmark and Share


  ULJO
Inget kan rubba den ingivelse vi sätter upp vid dagens början.
2021-06-13

  Kungskobran VIP
När cirkeln är sluten kommer ingen ut
då är allting slut,
farväl adjöss min gamle vän
vi ses i himmelen
där får vi vila oss ett slag
tills allt är i lag
då skickas vi hem till jorden igen
farväl adjöss du sköna himmelen

2021-06-13

  Larz Gustafsson VIP
Kanske inte i dag...
2021-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP