Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 22/2-2021


samma gamla ord

samma visa varje natt
gör själen min otålig
känner hur magen värker
och hur bröstkorgen är ihålig

stirrar in i lustiga spegeln
och söker suddiga svar
längtar efter växande smärtor
då jag kunde berättat vem jag var

frågan känns enorm
täcker allt mellan himmel och jord
lovar att jag har tid
repeterar ändå samma gamla ord




Fri vers av fragile fighter
Läst 166 gånger
Publicerad 2021-06-15 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fragile fighter