Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite ord om längtan till någon man stått så nära att det verkligen känns när allt är över. Varför måste alla män säga att man är sjuk och behöver just dem för att hålla sig frisk? När det inte är...


sant?

Syren blomma
grön växa den
knoppar vilar

fridfullt

fågel unge
vit växa till
ingen vilar

alla leva i sin egen värld
och inget vänskapsband

kommer knytas av Syrenens blomma
är frihetens pris så högt att ingen ser
knoppen och fågelungen i fridfullhet
önskar vi kunde börja om min kärlek
ömsar ett vakande och inget står still.

Tiden den sista vi äger själva
syren blomma läggas ovanpå
tiden mitt vänskaps förband
läkte såret och fågeln jag bär
kärlek vänskap så tydligt där
att jag nog inte vågar det här

Fågelunge läggs mitt hjärta i din kupade hand.

Älskar dig

älskar i en värld av fällor
varför gjorde du mig illa
nu har vi inte varandra
ingen ger syren blomma
du inte vill se den brista
som mitt hjärta visades
nära framtidens dofter.

-Som dunet i det övergivna boet, en grön kvist
du tar upp min kamp om rättvisa och ärlighet?

Fågel unge
vit växa till
ingen vilar




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-06-21 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP