Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I KÄRLEKENS LUSTGÅRD

Lägg min kärlek

under din kudde

dröm om oss

i midsommarnatt

att vi tråder dans

till Näckens fiolspel

koltrastens skönsång

att vi älskar

hjärta mot hjärta

vid skogtjärnens strand

och dimman svävar

över svarta vattnet

slöjor smyckar nakna

i kärlekens lustgård




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-06-25 17:08



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det vilar en magisk stämning i din fina dikt.
2021-06-28

  Kajan VIP
Vackert och lustfyllt i svävande bilder.
2021-06-27

  ULJO
Så vackert
2021-06-27

  Niliboy
Ja, även gamling kan uppskatta kärlekens drömmar under midsommar. Så fint du tecknar!
2021-06-27

  Feliaxel VIP
Så fantastiskt vackert om kärlek
2021-06-26

  Öknens Ros VIP
Så vackert diktat om kärlek!
2021-06-26

    Lena Staaf VIP
Vacker och trolsk kärlekshyllning i midsommartid!
2021-06-25

  Sparvögat VIP
Vackra ord till kärleken…
2021-06-25

  Susen VIP
Sensuellt, vackert skildrat om kärlekens åtrå
2021-06-25

  Boel Lindell
Det vilar en trolsk stämning över din vackra kärleksdikt.
2021-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP