Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag gav mig själv uppgiften att skriva en kontaktannons med mitt skrivande jags språk de skulle säkert aldrig funka i dag ska ju allt vara likes och emoijies


kontaktanonsen

Ska vi skippa det där med ” Hur mår du?” eller ” har du gjort något kul?” ska vi strunta i det och i stället fokusera på det som är det viktiga, du. Så vad har upptagit dina tankar i dag? Vad längtar du mest av allt efter? Kanske är det lite chokladglass och en varm filt, eller kanske du skulle vilja sätta ihop en helt ny spellista?

Så hur många sätt finns det att ge uttryck för längtan efter just den där personen? Och vore det så förbjudet att ge uttryck för den där längtan efter det som också är du. Det som är bortom chokladglass och pretty women. Dina ögon, ditt hår, dina läppar och det där sättet som bara du rör dig på.

Så hur ger jag uttryck för det som jag känner för dig. Hur ska jag få det att förbli sant utan att bara verka ytligt eller alldeles för enkelt och djuriskt? Men det jag vill dela med dig är en krusning på den spegelblanka ytan vid en insjö en morgon i juli. Det jag vill är att få känna doften kring dig, doften av din parfym, doften av din varma hud och doften av ditt hår och själ.

Så hur lockar jag dig till att skratta så där så det porlar? Hur får jag dig att andas som vågor som slår in mot strandkanten en kväll utanför Halmstad? Jag vill få dig att vakna och göra dig till tropiskt fuktig värme. Och när vi rinner längs med varandras kroppar och sinnen då ska ja se om jag inte kan möta dig på riktigt. vill du prata om det?




Skapa | Skriva av PPQ
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-24 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ