Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag simmar i fria vatten.


Himlens hemlighet

HIMLENS HEMLIGHET

Solen som är gul
ger huden sin färg
Detta är jättekul
tycker herr Dan Berg

som även kan rimma
och långsamt simma
ovanför fula fiskstim
i ett stillsamt ryggsim

mot allt som han vill
och i denna fria evighet
som aldrig står still
bor himlens hemlighet




Bunden vers (Rim) av Dan Berg VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-26 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Berg
Dan Berg VIP