Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undergångsdystopi


Rosenrost

Cylinderblåsta glas
Rött hus, en veranda
(döda döda hav)
Nervdroppar och as

Klematis från Coop
Slemmig algslems strand
(undergången kvav)
Rosenrost i hand

Flyktvägarna fockade
Rutten stank från viken
(paradiset lala lost)
Cancel allt som lockade

Vi är körda, motorsvek
Solen brännhet, huden vek
(oljeläckan svider fett)
Rosenrost oss världen gett




Bunden vers (Rim) av Jane S VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-28 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP