Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

***




Flickan i spegeln

Flickan i spegeln
så okänd, så främmande
flickan i spegeln
blott en syn, men så skrämmande

 

 

Flickan i spegeln
hon tittar med rädsla i blicken
flickan i spegeln
hon är lik mig, på pricken

 


Flickan i spegeln
som finns där, natt och dag
flickan i spegeln
hon är mitt andra jag

 




Fri vers av Freya
Läst 640 gånger
Publicerad 2006-07-25 13:38



Bookmark and Share


  Regular
Tankvärd och fint skildrad
2006-08-10

  Lollan_
Jätte vacker, så otroligt bra! Levande :)
2006-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Freya
Freya