Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4 hjärtan


Och så är det då faktum. Premiären är avklarad. Ett pilotavsnitt ligger ute av min egna pod 4 hjärtan. Naturligtvis måste allt bli tusen gånger bättre. Men jag är ndå nöjd. Learning by doing är ju mitt koncept. Lika bra att bara kasta sig rakt ut i det kalla vattnet. Min förhoppning är att folk ska ansluta mig och bli en del av denna galna resa. Det känns väldigt logiskt responsen var bättre än förväntat. Vi får väl se var vi landar med detta. Vem vet, om jag får till det kanske det kan bli en och annan tjusig formulering som liknar poesi dessutom.




Övriga genrer (Essä/Recension) av PPQ
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-07-01 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ