Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kanske hämtar mig


Som vanligt vill jag prata med dig
förklara
hur jag letade
fast du alltid fanns där
framför mig
blev det så tomt
för inte var det väl mig
du aldrig kunde nå
när jag saknade
när jag var ledsen
för inte var det väl mig
du aldrig kunde
förstå

som vanligt
vill jag prata med dig
om hur jag sörjer
och känner
för du var spårlös och alltid
försvunnen
framför mig en mur
som aldrig vittrade sönder
gud vet hur mycket jag ville slå
och få dig att gråta
hålla om dig
känna mig viktig

som vanligt vill jag prata
om hur det kändes

för när jag fyllde år
du hade alltid paket och en sång
jag var där
så förväntansfull och liten
var det som att du aldrig kom
du hade redan firat
och blicken hade inget rum
för inte var det väl mig
du aldrig älskade
så jag undrar om du ser nu
har himmelen blivit
ditt hus
kan du förstå
att jag aldrig hälsar på
fast jag älskar dig

är du hemma nu
är du kvar
när det är min tur
kanske vi ses och ger varandra
en kram
du kanske hämtar mig

och jag ville bara prata lite
om
gud vet hur mycket jag saknar
hur mycket jag ville slå
att du skulle blåsa på mitt knä
sedan en kram
och på rikigt hålla om.








Fri vers (Fri form) av Gudinnan VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-01 17:22



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Otroligt fin och gripande text. Tycker mycket om både rytmen och innehållet. Tack!
2021-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Gudinnan
Gudinnan VIP