Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stod och förberedde marinad till köttet och hela skiten kom bara fram som ord....


det är sjukt

Jag undrar varför det är så här
Varför gör ja så här mot mig
Det är som om jag inte tillåter mig att lyckas
Och jag vet nog vad jag gör, trots att jag ljuger för mig själv
Och ändå, det är så jävla skönt



Det är ett sjukt sätt att förhålla sig
Det är ett sjukt mönster


Oc jag står där
Jag hatar vad jag gjorde i går
Jag står där och granskar mig själv
Jag blir osams med gen
Och jag ber mig själv om tillåtelse att öppnakylskåpet
Och i samma stund som jag öppnar kylskåpet stänger jag hjärnan
Då stänger jag av hjärtat


Det är helt sjukt
Det är så fel och jag väntar och väntar
Jag kastar allt och köper nytt i morgon
Och hur länge till ska detta hålla på
Jag vet när det började
Men när tar det slut?

Jag borde verkligen inte göra detta
Och ändå står jag där och försöker få det att framstå som något tjusigt
Jag står här och försöker få in skiten i mitt instagramflöde
Och jag borde verkligen ge fan i detta
Om jag kunde fokusera på sex
Om jag kunde ägna mig åt något sundare kvinnor vore det hälsosamma valet
Jag borde liga där mellan hennes nakna kropp och himmelriket
Men här står jag fast i skiten vid mitt andra kylskåp


" du har ett problematiskt förhållningssätt till mat och sötsaker och du kanske kan komma på en bra strategi att förhålla dig till det"


Det är så sjukt och ingen hjälp finns inom tre månader
Och jag har försökt med mina egna strategier
Och det enda som hjälper kom härom dagen
Så jag behöver mer, mycket mer av det rätta
Och jag ber till gud att det ska gå
För inte ännu en resa ner i mörkret
Jag vill vara kvar i ljuset


Men sen så ser jag skärmen lysas upp
Sen ser jag kommentarerna
Och se ser jag skärmen lysas upp och jag ser det nakna vackra
Och jag känner rätt sorts hunger
Där är hon där är hennes himmelrike
Och jag lämnar kylskåpet och ger mig in i tankarna på henne och glömmer maten
Hennes nakenhet och hennes festande ord
Dt är det som gör mig friskare för varje dag
Alt det där som är bättre och sundare är min enda räddning
Naken hud och djupa medvetna andetag ner i sinnena
Fram med repen, fram med orden och så du och jag nakna en hel natt i månsken





Fri vers av PPQ
Läst 119 gånger
Publicerad 2021-07-03 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ