Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hopplöst rent utav

Nog kan du
ha övertygelser
livsåskådningar
större än jaget ditt
klarar av
att leva upp till
Förmätet vore det väl annars
Hopplöst
rent ut av.




Fri vers (Fri form) av Lialdoh VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-07 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP