Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återseende.


min gröna klänning blöt

av gråt och snor och blod

sidenbandet oknutet

i nacken





Fri vers av Solbarn
Läst 215 gånger
Publicerad 2006-07-25 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solbarn