Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har krafter...

Jag har krafter...

Ja, jag har en inre eld

som bara brinner och brinner...

och ingen ska få ta min kraft ifrån mig!

Jag har fått nog av idiotiska byråkrater,

okunniga läkare, daltande tanter...

Det är nog nu!  Jag sätter ner foten...

Jag är en kapabel begåvad dam

som har så mycket kunskap

att jag kan punktera makten

så att den krymper som en urblåst ballong!

 

Den sommarvarma bohemen

 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av bohemen VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-16 19:30



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Detta är ett jagstarkt, kavat diktjag, som vet sitt värde. Behövs i dagens samhälle!
2021-07-19
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP