Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Stad

stensuck andas genom varma gator

i gränder liger dåliga ideéer som skräpiga snören

på dygnetruntsoffan gäspar asocieteten bland skäggstubb o kassar

konspirationer vänder viljlösa skyltfönster

mot upplevda behov

från Erlanderflygplatsen lyfter inga visioner




Fri vers av svernbygrabben
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-20 20:06



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Målande beskriven om än pessimistisk syn på "min stad", men tror gärna den är rätt. Väl präntat med många bra liknelser från stensuck till dygnetsruntsoffan och Erlanderflygplatsen.
2021-07-22

  Larz Gustafsson VIP
"Asocieteten".
Bra uttryck!
2021-07-20
  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben