Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ögon

Ni tror att masker döljer
att de
skapat barriär
när det alltid
varit ögonen
som visar hur det är




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-07-25 11:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
infångandes mycket, gott
2021-07-25

    Lena Söderkvist VIP
Sant, en riktigt klarsynt text.
2021-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP