Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad var det du sa egentligen?


Finns inte på kartan
att vi två inte skulle va

Kanske är det något
du en gång sa

Som mig ur fattning bragt

Så trots allt som hände
och händer än

Finns det inte på kartan
att vi två inte skulle va

Fastän jag ännu inte minns
Vad det var du sa

Bara att det måste varit
nåt förbannat bra




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-26 12:44



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Man minns de lyckliga stunderna blott
och glöm dem som dig sorger ger….
Jules Sylvain
2021-07-26

  Marita Ohlquist VIP
Fyndigt om sviktande minne och en stabil relation.

2021-07-26

    Lena Staaf VIP
Kul text! Minnen spelar oss ett spratt.
2021-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP