Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spegling

stillastående vatten

hyser också liv

rörelse

har du hört någon tala om en

uttråkad damm så länge

himlen kan spegla sig

i den

 




Fri vers av dorotea VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2021-07-28 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP