Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vildsvinet finner sitt orakel.


Vildsvinet del 2

VILDSVINET DEL 2

Vildsvinens orakel
tittar på idrott
som är ett spektakel
För detta är nåt

som liknar porr
men detta skådespel
ger ingen knorr
utan gör galten stel

och när han glor på teve
så sitter ingen breve

men mansgrisen
drabbas på äldre dar
av den galtiska krisen
som söker sina svar

och inom en kvart
blir hans teve svart

Plötsligen går han ut
Ska krisen få ett slut?

Han går i nederbörd
och hoppas bli hörd

Vildsvinet har turen
som drabbas av skuren

Han dansar hela natten
i ett skvalpande vatten

Han sprattlar med bena
på kärlekslivets arena

med en knorr som gör
att mansgrisen förför

en sugga med ett kliv
som är ett mirakel
i galtens kärleksliv
och blir hans orakel

Vildsvinet är dock
en ganska vanlig bock
som har en viss koll
på beachvolleyboll




Bunden vers (Rim) av Dan Berg VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2021-08-01 00:27



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Kvickt och elegant! Har läst din presentation. Du verkar vara en intressant person!
2021-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Dan Berg
Dan Berg VIP