Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
27 juli 2021


Spegelkorn

Vågor
guppar endast
i tidens
spegelkorn.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2021-08-01 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP