Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vacker dag förstår samhället att det finns id-kapningar som ställer till det för oskyldiga kvinnor.


Är jag en gömd kvinna?

Förhöret
fortsätter i fritidsbyns underbara värld av medmänniskor...

Är det något som hände tidigare, som verkade konstigt?

Ja, jag det kom ett brev från försäkringskassan
där det stod att jag var mamma till en flicka där
fanns ett personnummer och namn som var fel.

När hände detta?

Det var när jag bodde på 27:an, omkring 2008-2011.

Vi misstänker att din identitet blivit kapad.

Kan det vara därför de tog den där topsen i munnen på mig när jag var på Gyn Sahlgrenska och den där gynekologen som uppförde sig så underligt mot mig
egentligen var delaktig i det här?

Finns det anställda inom den kommunala vården som bedriver någon form av kriminell verksamhet.

Du menar i personalgruppen?

Något är verkligen skumt.

Det är därför alla riktar sig mot dig.

Ah, är det därför jag känner mig så utpekad och skyldig till något som jag inte vet vad det är, att jag får sånt konstigt bemötande överallt och dessa blickar mot mig.

Ja, det kan vara så.

Det är otäckt, det här.

Det förstår vi...

Sjuka människor, det där...

Allt bara för min historia..? Oh, är det därför Läkarna sa att jag inte kan min egen historia, jag är helt enkelt inte den som kapat min identitet, den som är kriminell.

Vi vill att du fortsätter ligga lågt, det kan vara någon från kyrkans terrorsekt.

Men viktigt att alla är med på att kyrkan inte ska belastas med detta, då det faktiska är individer som utger sig för att vara andra människors identiteter.

Ska vi göra upplägget klart?

Nej, tror vi är klara i och med detta.

Och mitt personnummer, mitt namn?

Det ändrar vi inte, låter det vara ditt arbetsnamn.

Så jag är Agent i alla fall, precis som jag känt på mig det under alla år som gått sen jag blev vittnet på 80-talet, tyckte väl ni var poliser som följde i mina spår.

Ja, världen är ganska så liten.

Tänk att jag kan känna sån enorm glädje i allt detta.

Glädjen att ni finns och alltid funnits i min värld, alla
som är spanare inom Polisen, ni är de bästa i världen.

Och mina barn också,

fast flickan i brevet från försäkringskassan, är inte mitt.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-02 14:54



Bookmark and Share


  Catherine Brandt VIP
Låt det stå skrivet att kyrkan inte har någon terrorsekt men att det finns terrorister kopplad till den genom id-kapningar alltså ev. medlemmar som utnyttjar ett samfund i deras eget intresse och att detta måste stävjas genom transparens eller som klarhet. Här i filmens idé, är det mina egna antaganden som beskriver det faktiska och betyder inte att det är sanningen.
2021-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP